Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Παπαναστασίου: θα φανούμε αντάξιοι της τιμής για δεύτερη φορά

Ο Γιώργος Παπαναστασίου επανεκλέγεται άνετα δήμαρχος Αγρινίου. Με ενσωματωμένο το αποτέλεσμα στα μισά εκλογικά τμήματα λαμβάνει το 56,5%. των ψήφων.

Στο εκλογικό του κέντρο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που τον αποθέωσε με τον ίδιο να προβαίνει σε δήλωση. Ανέφερε  τα εξής:

«Το Αγρίνιο είναι απόψε νικητής. Όλοι εσείς είστε η δύναμή μας. Ελάτε να συνεχίσουμε την πορεία προς τα εμπρός.

Οι πολίτες έκριναν, αποφάσισαν και ψήφισαν μακριά από παραγοντισμούς και εξαρτήσεις. Καμία δύναμη δεν μπορεί να αντισταθεί στην ειλικρινή βούληση του λαού. Ευχαριστώ τις Αγρινιώτισσες και τους Αγρινιώτες  που μας τίμησαν με τη ψήφο τους αναδεικνύοντας τον συνδυασμό μας  νικητή.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης. Η νίκη μας  αποτελεί δέσμευση ευθύνης. Θα συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Αγρινίου  με την ίδια εργατικότητα και  συνέπεια που δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας δείξατε για δεύτερη φορά.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα  σε όλη την προεκλογική περίοδο. Εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην πρόοδο του τόπου μας».

 Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ LIFESTYLE ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.