Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019

«Αρχαίος» δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου: «Δεν γίνονται εκλογές με το κινητό»

Ένας γνωστός και «αρχαίος» αυτοδιοικητικός (ο οποίος  πλέον έχει αποσυρθεί αλλά εξακολουθεί να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα,)διασταυρώθηκε με την στήλη προ ημερών. Φυσικά, σχολίασε τα όσα ακούγονται για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και θυμήθηκε τις δικές του εποχές. Αυτές δεν είναι και τόσο μακρινές σημειωτέον, για απόσταση δεκαετίας μιλάμε.

«Αν και δεν είναι τόσο μακριά μου κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα άλλαξε η λεγόμενη αυτοδιοίκηση», μας είπε. «Τότε είχαμε δημοτικό συμβούλιο, τράβαγε μια κάμερα και μετά είχαμε να κάνουμε με τις εφημερίδες. Μέσα σε δέκα χρόνια αυτό που μετράει είναι το ίντερνετ και το φέισμπουκ. Όλοι είναι με το κινητό και “επικοινωνούν”. Τώρα τι σόι επικοινωνία κάνουν είναι άλλη υπόθεση. Από την άλλη,  γλιτώνουν λεφτά θα μου πεις. Ανακοινώνουν μόνοι τους με ποιον κατεβαίνουν, διαφημίζονται μόνοι τους και πάνε και στα ΜΜΕ», συμπλήρωσε.

Η ερώτηση όμως είναι «ναι, αλλά κρίνονται οι εκλογές από αυτό»; «Μπα, έτσι κι αλλιώς στα χωριά και μέσα στα σπίτια πρέπει να πάνε αν θέλουν να βγουν, μετρημένα κουκιά είναι», έρχεται η απάντηση η γεμάτη πείρα…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.