Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Αρχαιρεσίες στην ΠΑΝ.ΣΥ.

Αρχαιρεσίες στην ΠΑΝ.ΣΥ.

banner_up_02Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει την Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού της) την Τετάρτη 01 Ιουνίου και ώρα 5,30μμ στα γραφεία της, Πατησίων 5 (4ος Όροφος -Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το 1/3 των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών- μελών της ΠΑΝΣΥ. Στην Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών – μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 την ίδια ώρα ,στο ίδιο μέρος, χωρίς άλλη ενημέρωση  και θα βρίσκεται σε απαρτία  ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων. Οι ομοσπονδίες  για να μπορούν  να συμμετάσχουν στην συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές έτους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. – 3 μελούς εφορευτικής επιτροπής.
  • Διοικητικός απολογισμός –έκθεση πεπραγμένων.
  • Οικονομικός απολογισμός – έκθεση πεπραγμένων.
  • Έκθεση εποπτικού συμβουλίου.
  • Κριτική – απόψεις επι των πεπραγμένων.
  • Έγκριση – ψήφιση των πεπραγμένων από την Γ.Σ.
  • Τοποθετήσεις – προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝΣΥ.
  • Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου 10 μελους Κ.Σ. και 5 μελούς Ε.Σ.

Αιτήσεις για υποψηφιότητες υποβάλλονται και κατατίθενται στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ (Πατησίων 5 – 4ος όροφος) την Παρασκευη 27-05-2016(ώρες 18:00-20:30). Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές και μέσω φαξ ή mail έως την παρασκευή 27-05-2016.

Δικαίωμα για υποψηφιότητες έχουν όλοι οι αντιπρόσωποι και υποβάλλουν αίτηση για μια μόνο υποψηφιότητα (για το κεντρικό ή εποπτικό συμβούλιο).

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση 2 Ομοσπονδιών-μελών προς το Κ.Σ. 3 τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.

Για το Κ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Χολής                                                   Ευαγγελία Μπαμπάτσικου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.