Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Παλαιό Νοσοκομείο: Άρχισε η φύλαξη, σύντομα στο ΕΣΠΑ τα έργα της αναμόρφωσης

palio-nosokomeio-agriniou
Από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 άρχισε η φύλαξη του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου από ιδιωτική εταιρεία με την οποία επεγράφη σύμβαση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου.
«Οφείλουμε και μπορούμε να αποτρέψουμε τον περεταίρω βανδαλισμό του νοσοκομείου και την υποβάθμιση της περιοχής» δηλώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου τονίζοντας πως «συνεπής στις εξαγγελίες της ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο έργο».
Βρίσκεται παράλληλα σε εξέλιξη η διαδικασία εγκατάστασης βιντεο-εποπτείας του χώρου για ολοκληρωμένη επιτήρησή του.
«Αυτά όμως δεν αρκούν. Μετά την αποτροπή της περεταίρω καταστροφής του κτιρίου, πρέπει να προχωρήσουμε –όπως έχουμε προ-αναγγείλει- και σε αξιοποίηση του νοσοκομείου», αναφέρεται χαρακτηριστικά
Έτσι έχουν ήδη εκπονηθεί οι μελέτες για συγκεκριμένα τμήματα του νοσοκομείου όπου θα στεγαστούν διάφορες υπηρεσίες. Οι μελέτες αυτές βρίσκονται στην 6η Δ.Υ.ΠΕ για την τελική έγκριση σκοπιμότητας και προωθούνται προς εξεύρεση πόρων για την έναρξη εργασιών.
Παράλληλα –όπως ήδη έχει αναγγείλει η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ.- έχει γίνει η έγκριση σκοπιμότητας από το Υπουργείου Υγείας και σύντομα εντάσσεται στα έργα του ΕΣΠΑ η αναμόρφωση του νότιου τμήματος, προκειμένου να στεγαστεί εκεί το Αστικό Κέντρο Υγείας.
«Με την ολοκλήρωση αυτών των δράσεων, περνάμε σε μία άλλη εποχή για το παλιό νοσοκομείο, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί και η Διοίκηση του νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ και που -συνεπείς στις δεσμεύσεις μας- συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα θέματα, αισιοδοξώντας πως έως το τέλος του έτους θα έχουν αρχίσει να υλοποιούνται», καταλήγει η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. anonimos

    ENAS Καθαρισμός από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνουν πέριξ του νοσοκομείου και εντός του κτιρίου η θα τους φάνε τα φίδια τους sekiouritades?
    Σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Γ.Ν. ΑΓΡΙΝΙΟΥ οι υπηρεσίες του δήμου με τους ελαιοχρωματιστες θα μπορούσαν να το συμμαζέψουν λίγο για το ανθρώπινο της υπόθεσης και όχι να καταντήσει όπως τα πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ Θα τους φάνε τα φίδια!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.