Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Άρχισε η ονοματολογία για τον πάγκο του Παναιτωλικού

Νίκος-Παπαδόπουλος-Ηρακλής-ΠΑΟΚΌτι είναι βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων και των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων εύκολα συμπεραίνεται από τον καθένα. Ότι τρίζει η καρέκλα του προπονητή επίσης. Ωστόσο ενόσω ο Ματζουράκης παραμένει στον πάγκο η προπονητολογία ξεκίνησε. Και το πρώτο όνομα είναι, σύμφωνα με το sportdog.gr, του Νίκου Παπαδόπουλου, που μετά την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή παραμένει χωρίς ομάδα.
Μην ξεχνάμε πάντως πως όταν ο Κωστούλας επέλεξε Ματζουράκη επρόκειτο για το… μόνο όνομα που δεν είχε ακουσθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Αλέξης αλεξιου

  Μόνο προπονητή θέλουμε; παίχτες Έχουμε; ;οπαδούς Έχουμε; ;Όλοι τώρα πρέπει να συντονιστούν για το καλό της ομάδας. Η διοίκηση έχει την ευθύνη των οσων καλών συμβαίνουν και οφείλει να συντονίσει όλα τα θέματα προς λύση.τι κυριότερο να γυρίσει ο κόσμος και να μην υπάρχουν αποκλισμοι

 2. Παντελής

  Να σταματήσουν οι εξυπνάδες. Μια χαρά είναι ο προπονητής. Απλώς η ομάδα δεν τραβάει, διότι λείπουν σοβαροί και μεγάλοι παίκτες. Πώς να το κάνουμε; Φαίνεται η κρίση έπιασε και τον Κωστούλα. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε κατηγορία.

 3. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΛΑΘΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΛΑΘΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ Η ΑΠΟΧΗ.Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΑΘΟ ΤΗΣ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ Κ .ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

 4. χρήστος

  Συμφωνώ με τον Ιωκειμίδη <> Αφορά και τους φιλάφλους!!! όλοι στο γήπεδο την τετάρτη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.