Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Αρχίζει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο

Αρχίζει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και όπως προκύπτει υπήρξε δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού για σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

1519249Στη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ότι αφορά το από που θα αρχίσει το πρωτάθλημα, στη συνάντηση αποφασίστηκε σέντρα από την 1η αγωνιστική και δόθηκε μια άτυπη παράταση για τις εγγυητικές. Βέβαια, για να φτάσουμε να έχουμε σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει η ΕΠΟ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Διαβάστε μέρος των όσων ειπώθηκαν μεταξύ του Κοντονή και των εκπροσώπων, καθώς και τις αντιδράσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τη διαιτησία!

Επιστολή… κόλαφος από Κουτσοκούμνη σε Γκιρτζίκη!

Κατά την αποχώρηση του από την συνάντηση, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Στράτος αποκάλυψε πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ λέγοντας πως τα κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ είναι έτοιμα άμεσα να έρθουν στην Αθήνα για την συνάντηση που ματαίωσε την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Γκιρτζίκης! Σε αυτή την επιστολή, η ΦΙΦΑ δηλώνει τον προβληματισμό της για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναγνωρίζει το θέμα που υπάρχει με την διαιτησία και ζητά λύσεις ενώ απορεί με την απόφαση της ΕΠΟ να ματαιώσει την συνάντηση. Μία επιστολή που δείχνει ακόμη πιο ξεκάθαρα το… άδειασμα προς την διοίκηση Γκιρτζίκη!

Στράτος: «Λύθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή πρωταθλήματος»

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος δεν έκρυψε και αυτός την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλά τονίζοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσουμε και πάλι τον κ. Κοντονή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη συνάντηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έγινε μια παραγωγική και γόνιμη συζήτηση. Μετά τη συζήτηση που είχαμε, μας ενημέρωσε ότι τα ζητήματα που αφορούν την αναστολή πρωταθλήματος έχουν ήδη επιλυθεί.

Επίσης, μας ενημέρωσε για σχετικό έγγραφο της αντιπροσωπείας FIFA-UEFA προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη ότι είναι διατεθειμένη να επανέλθει άμεσα στην Αθήνα, ώστε να γίνει η ματαιωθείσα συνάντηση για τη βελτίωση της διαιτησίας και την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου.

Θα ενημερώσουμε άμεσα την ΕΠΟ την επιθυμία για την άμεση επάνοδο της UEFA και FIFA στο τραπέζι των συζητήσεων για την ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε να εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας. Ελπίζουμε η βάσιμη αισιοδοξία μας να γίνει πραγματικότητα».

Για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα αν δεν γίνει η συνάντηση για τη διαιτησία, είπε: «Δεν συνδέονται τα δύο γεγονότα».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε πως άπαντες εργάζονται προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 10 του μήνα, ενώ υπήρξε και πάλι ένταση ανάμεσα στον Πανόπουλο και τον Κούγια.

gazzetta.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.