Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Αρχίζει το «σκληρό ροκ» μεταξύ δήμου Αγρινίου και Περιφέρειας;

Αρχίζει το «σκληρό ροκ» μεταξύ δήμου Αγρινίου και Περιφέρειας;

pol-xoros-astynomikoi-ypalliloi9

Στις διάφορες εκδηλώσεις τα χαμόγελα περισσεύουν μεταξύ του Γιώργου Παπαναστασίου και της Χριστίνας Σταρακά . Ο δήμαρχος Αγρινίου και η αντιπεριφερειάρχης έχουν καλές σχέσεις και ίσως τις διατηρήσουν σε κοινωνικό επίπεδο. Σε πολιτικό όμως μάλλον όχι…
Η σημερινή δήλωση του Γ.Παπαναστασίου φανερώνει πως επέρχεται «σκληρό ροκ» στην κόντρα του δήμου με την Περιφέρεια. Μία κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα με αφορμή την απολύτως αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία Κατσιφάρα να χρηματοδοτηθεί η διπλή σύνδεση της Λευκάδας με Άκτιο και Βόνιτσα από πόρους της περιφέρειας και όχι από εθνικούς, όπως θα ήταν το φυσιολογικό.
Σήμερα ωστόσο δίνοντας στη δημοσιότητα εικόνες συνεργείων του δήμου να καθαρίζουν τμήμα της εθνικής οδού , ο δήμαρχος Αγρινίου διαιωνίζει την κόντρα με την Περιφερειακή αρχή δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είχαμε ζητήσει επανειλημμένα από την Περιφέρεια να προστατεύσει τους χιλιάδες οδηγούς και να καθαρίσει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο που είναι εξάλλου ευθύνη της. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να εμφανίζει σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Πέρα από τα σοβαρά προβλήματα και την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η Εθνική οδός, θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι καθαρή από τα χόρτα. Είναι άξιο απορίας γιατί η Περιφέρεια αγνοεί τις οχλήσεις μας».
Αποφάσισε λοιπόν ο δήμαρχος να στρέψει τα βέλη του στην Περιφέρεια και για θέμα της καθημερινότητας, γνωρίζοντας την οργή των οδηγών για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Βέλη φυσικά που δεν στρέφονται μόνο στον Κατσιφάρα αλλά και στη Σταρακά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. PANE-6

  ΙΔΡΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

 2. CHRISTOS

  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ-ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ΄΄ΙΚΑΝΟΥΣ΄΄ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΄΄ΙΚΑΝΟΙ΄΄ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ !!!!

 3. Άκης Ροδίτης

  CHRISTOS επαναλαμβάνω: Ο Τσοχατζόπουλος, αν δεν ήταν στη φυλακή, αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μαζί με τον φίλο του τον Κουρουμπλή. Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να χρεοκοπεί ηθικά και πνευματικά τη κοινωνία και τα παιδιά μας, στέλνοντάς τα για… ποτάκι!

 4. Ανώνυμος

  Κοιταξτε λιγο στην περσινη προσληψη στον ΟΚΑΝΑ τί έγινε και ποιός έκανε και τί……άμα είμαστε δημοσιογραφοι και πολίτες με γενετικούς αδένες……πρέπει να το ψάξουμε………μαθαίνω ότι στο Συμμβούλιο της Επικρατειας γελάνε με την προκήρθξη της…. 31ης Δεκεμβρίου και με τα κριτηρια και με τα ποτελέσματα….μαθαίνω επίσης ότι θα πέσει τρελό γέλιο οταν βγουν στη φόρα…..γι άλλους γέλιο και άλλοι θα τρέχουνε…γενικα…..

 5. Θάνος

  Αγροτικούς δρόμους δεν καθαρίζει η Περιφέρεια εντός δήμου Αγρινίου;

 6. Past

  Η κατάρα του Αγρινίου……..Ο δήμαρχος πρέπει να γίνει και βουλευτής,

 7. Past

  Η κατάρα του Αγρινίου……..Ο δήμαρχος πρέπει να γίνει και βουλευτής, και ή αντινομάρχης δήμαρχος, και όλα καλά και καμωμένα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.