Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής του Λυκείου Θέρμου

Αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής του Λυκείου Θέρμου

eisodos-gymnasioΑρχίζουν οι εργασίες κατασκευής του Λυκείου Θέρμου καθώς έγινε επικαιροποίηση των δικαιολογητικών του Μειοδότη του διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου.
Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου και Διευθυντής Γτου ενικού Λυκείου Θέρμου Κώστας Φ. Μαραγιάννης,  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 στο Μεσολόγγι συνεδρίαση της Επιτροπής του διαγωνισμού του έργου για την κατασκευή του Λυκείου Θέρμου και έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση της διαδικασίας του ελέγχου, συντάχθηκε το σχετικό πρακτικό και όλα είναι έτοιμα, ώστε τις προσεχείς βδομάδες να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του Λυκείου Θέρμου.
“Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ιωάννης Τσιλιμάντος όλα έγιναν κανονικά και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη κατασκευής του έργου”, αναφέρει ο κ. Μαραγιάννης που υπογραμμίζει πως πρόκειται για μία σημαντική εκπαιδευτική υποδομή στο Δήμο Θέρμου που οφείλεται στις προσπάθειες που έγιναν από την προηγούμενη και τη σημερινή δημοτική αρχή που συνέταξε μία πλήρη μελέτη για το έργο που αξιολογήθηκε πολύ θετικά από την Περιφέρεια και εντάχθηκε το έργο στο ΕΣΠΑ. Παράλληλα, η υλοποίηση του έργου οφείλεται και στην πολιτική βούληση του Υπουργείου Παιδείας και του πρώην Υπουργού Νίκου Φίλη που ενέκρινε τις αρχικές μελέτες και έδωσε το “πράσινο φως” για την ένταξη του έργου, πράγμα για το οποίο δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψη του στο Θέρμο, στα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου.

eggrafo-lykeio-thermou

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.