Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

“Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι” λένε στο Αιτωλικό για τη φωτιά στο γήπεδο

“Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι” λένε στο Αιτωλικό για τη φωτιά στο γήπεδο

“Δυστυχώς ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι”, αναφέρει σε ανακοίνωση – διαμαρτυρία του ο Άρης Αιτωλικού  μετά και το τελευταίο περιστατικό με τη  φωτιά εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου .

“Ολα αυτά τα χρόνια χορταίνουμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από την προηγούμενη και την τωρινή δημοτική αρχή”, τονίζει η ομάδα του Αιτωλικού αναφέροντας παράλληλα πως την Δευτέρα 1η Ιουνίου  το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραδώσει τα κλειδιά του σταδίου στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ενώ  ενώ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού , οι διοικούντες θα σκεφτούν την παραίτηση και την εκ νέου διάλυση του σωματείου.

Αναλυτικά, αναφέρει ο Άρης Αιτωλικού: 

Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε καταβάλλει μία τιτάνια προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.

Ο αγαπημένος μας ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, κυριολεκτικά δεν υπήρχε τότε. Μία μικρή ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τον τόπο μας και τον ΑΡΗ, τον πήραμε από τα “αλώνια της απαξίωσης” και τον φέραμε στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.

Ολα αυτά τα χρόνια χορταίνουμε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια από την προηγούμενη και την τωρινή δημοτική αρχή. Δεν ζητήσαμε από τους κ.κ. Καραπάνο και Λύρο να μας ενισχύσουν. Τους ζητήσαμε να πράξουν το αυτονόητο. Να υλοποιήσουν ως δημοτικές αρχές την υποχρέωσή τους απέναντι στους πολίτες και τους αθλούμενους του Αιτωλικού.

Να συντηρήσουν και να προφυλάξουν το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, ώστε να μπορεί κάθε πολίτης καθώς και η ομάδα μας, να προπονείται, να γυμνάζεται, να αθλείται.

Και εμείς ως σωματείο να μην είμαστε “πρόσφυγες” στον τόπο μας και να αναγκαζόμαστε να προπονούμαστε καθημερινά και να παίζουμε αγώνες οπουδήποτε αλλού εκτός Αιτωλικού.

Δυστυχώς “ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι”.

Πλέον δεν αρκούμαστε σε υποσχέσεις, ειδικά με τα όσα θλιβερά έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού χθες. Αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τη δημοτική περιουσία, τότε όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση καλύτερα να παραιτηθούν.

Εμείς από την πλευρά μας ως διοίκηση του “ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ”, δηλώνουμε δημοσίως ότι αν σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας επικρατεί η ίδια άθλια κατάσταση στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, τότε θα σκεφθούμε σοβαρά την παραίτησή μας κ ενώ αι την εκ νέου διάλυση του ιστορικού μας σωματείου.

Υ.Γ. Την Δευτέρα 1/6/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο παραδίδει τα κλειδιά του σταδίου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Αποδείξτε με έργα ότι είστε καλύτεροι από τους προηγούμενους, γιατί μέχρι τώρα αποδεικνύετε ότι είστε το ίδιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Ο Άρης Αιτωλικού δεν είναι που έχει πολύ σκληρούς τσαμπουκάδες οπαδούς που πάνε παντού κλπ,κλπ; Γιατί δεν τα βάζουν με αυτούς που κάνουν όλους τους βανδαλισμούς στο γήπεδό τους;Χαχαχαχα πλάκα έχει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.