Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Αρρυθμίες…

Αρρυθμίες…

O πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ήρθε στην Αιτωλοακαρνανία στα πλαίσια της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει τα ζητήματα της δημόσιας Υγείας.
Οι συνομιλητές του επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για έναν αξιόλογο και σοβαρό πολιτικό και γνώστη της κατάστασης. Θετικό και αναγκαίο εξάλλου είναι τα στελέχη της αντιπολίτευσης να περιοδεύουν ανά την Ελλάδα αναδεικνύοντας ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες .
Ο πρώην Υπουργός Υγείας λοιπόν εντόπισε τις αρρυθμίες στο ΕΣΥ κατά τις επισκέψεις του στις ΤΟΜΥ και στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου .
Ωστόσο πολλές από τις αρρυθμίες δεν παύει να είναι αποτέλεσμα και των δικών του πολιτικών και των Διοικητών που επελέγησαν όταν αυτός ήταν Υπουργός .
Για παράδειγμα εδώ και τρία χρόνια έχει ανακοινωθεί με πανηγυρικό τρόπο η στελέχωση και η λειτουργία Αυτόνομου ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Αγρινίου . Μέχρι σήμερα όμως κανένα αποτέλεσμα …Μαγνητικός τομογράφος δεν λειτουργεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Καμία ενημέρωση από τους διοικητές για τα αίτια… Αξονικός τομογράφος 10 ημέρες το μήνα δεν εφημερεύει .
Αυτά είναι ορισμένα από τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Αγρινίου για το οποία είναι «υπόλογη» και η προηγούμενη κυβέρνηση. Θέματα για τα οποία φυσικά θα κριθεί και η σημερινή …
Αλήθεια είναι πως σε πολλά ζητήματα βελτιώθηκαν τα πράγματα το προηγούμενο διάστημα στη δημόσια Υγεία αλλά παραμένουν σοβαρά προβλήματα .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ……….ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ !!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.