Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Άρτα: Μεγάλο ενδιαφέρον στην ημερίδα για τον θηλασμό και τη μητρότητα (φωτο)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (1)

Στις 23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Άρτα με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα για το Θηλασμό και τη Μητρότητα.

Την ημερίδα «Από την κοιλιά, στην αγκαλιά» διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας. Σκοπός της ομάδας, όπως και των 50 περίπου ομάδων που ανήκουν στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας είναι η «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Οι επαγγελματίες υγείας, οι γονείς και οι πολλές εγκυμονούσες και θηλάζουσες που παρακολούθησαν την ημερίδα είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να προβληματιστούν γύρω από διαφορετικές πτυχές και θέματα που αφορούν την κύηση και τον τοκετό, το θηλασμό αλλά και την ψυχολογία της γυναίκας-μητέρας και των βρεφών.

Επίσης, η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας, είχε την ευκαιρία να δωρίσει στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας το βιβλίο “Medications and Mother’s Milk”, ένα χρήσιμο εργαλείο για το προσωπικό της κλινικής.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ομιλητές της εκδήλωσης για τις πραγματικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους, το κοινό που παρακολούθησε την ημερίδα, τους χορηγούς μας και τις εθελόντριες που συνέβαλαν τα μέγιστα στη πραγματοποίηση αυτής της ημερίδας”, αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση των διοργανωτών.

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (2)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (3)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (4)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (5)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (6)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (7)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (8)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (9)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (10)

imerida-mitrotita-thilasmos-arta (11)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.