Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

AΣΕΠ-Προσλήψεις στο υπ.Υγείας : Eκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016

αasep_aftodioikisi-696x456Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Τα οριστικά αποτελέσματα των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν άμεσα με την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας.

 Οριστικός Πίνακας Διοριστέων

 Οριστικός Πίνακας Απορριπτέων

 Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

aftodioikisi.gr

Aνακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου 

Από τη Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2016 (ΦΕΚ 14/30-12-2016, τεύχος ΑΣΕΠ) και εστάλησαν προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο. Πρόκειται για εκατόν είκοσι τέσσερις (124) θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που προσλαμβάνονται σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Στη Νοσηλευτική μας Μονάδα προσλαμβάνεται μόνιμη ψυχολόγος.
Καλωσορίζουμε τη νέα επιστήμονα, η οποία με το καινούργιο έτος θα ενταχθεί στο επιστημονικό δυναμικό του Νοσοκομείου.
Η ανωτέρω εξέλιξη, σε συνδυασμό με τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στον ψυχιατρικό τομέα, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλών υπηρεσιών στο ευαίσθητο πεδίο της ψυχολογικής υποστήριξης και της ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη συνεχή βελτίωση και επιστημονική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.