Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Παράταση για τις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Παράταση για τις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρατηρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας, η Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να δώσει «παράταση υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους υποψήφιους των Κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Προκήρυξης 4Κ/2020, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα εμπρόθεσμης συμμετοχής. Η παράταση θα ανακοινωθεί με σχετικό Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ».

Διαβάστε το μήνυμα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ:

Να σημειωθεί ότι μέχρι το μεσημέρι όλα κυλούσαν ομαλά, με αποτέλεσμα πηγές του ΑΣΕΠ να τονίζουν στην aftodioikisi.gr, ότι «με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προβλέπεται να δοθεί παράταση».

Ωστόσο ο φόρτος του απογεύματος ανέτρεψε τα δεδομένα.

Τι θα γίνει με τις αιτήσεις ΥΕ

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ξεκινάει η προθεσμία για τις αιτήσεις των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Ωστόσο, πιθανότατα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η προθεσμία να μετατεθεί.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, oι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.