Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Επιτέλους ασφαλτόστρωση στο κατεστραμμένο σημείο της επαρχιακής οδού κοντά στο Μπαμπαλιό

Επιτέλους ασφαλτόστρωση στο κατεστραμμένο σημείο της επαρχιακής οδού κοντά στο Μπαμπαλιό

Κείμενο και φωτογραφίες: Απόστολος Κων. Καρακώστας

Σήμερα 12η Αυγούστου ξεκίνησε και μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού, μόλις 2-3 χιλιόμετρα πριν το όμορφο παραλίμνιο χωριό Μπαμπαλιό.

Από νωρίς το πρωΐ συνεργείο της εταιρείας “ΑTLAS” με επί τόπου επιβλέπων τον Μηχανικό/εργολάβο κύριο Ιωάννη Ράμμο, εργάζεται με ειδικά μηχανήματα και φορτηγά αυτοκίνητα για την ασφαλτόστρωση κατεστραμμένου τμήματος της οδού σε μήκος 130 μέτρων και πλάτους 7 περίπου, (δύο λωρίδες κυκλοφορίας).

Η διέλευση των αυτοκινήτων γίνεται κανονικά χωρίς καθυστερήσεις χάρις στην ρύθμιση της κυκλοφορίας από εργαζόμενους στην «Άτλας».

Η εργασία εκτελείται με εντολή του κυρίου Παναγιώτη Κιτσοπάνου προϊσταμένου του τμήματος έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με την αποκατάσταση της οδού σ’ αυτό το σημείο παύει η ταλαιπωρία για εκατοντάδες καθημερινώς διερχόμενα οχήματα, οδηγούς και επιβαίνοντες, που στο συγκεκριμένο σημείο «τρανταζότανε» από τις λακούβες και τις ραβδώσεις του οδοστρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι η καθίζηση στο συγκεκριμένο σημείο έγινε την 1η Μαρτίου του 2018 και για λίγες ημέρες είχε απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων για λόγους ασφαλείας, η επικοινωνία από και προς τον Ορεινό Βάλτο γινότανε διά μέσω της Αμφιλοχίας.

Μετά την σημερινή αποκατάσταση, οι καθημερινά διερχόμενοι, καθώς και οι καλοκαιρινοί παραθεριστές-επισκέπτες των ορεινών χωριών, θα ταξιδεύουν με άνεση και χωρίς σκόνη!

Οι φωτο που ακολουθούν από την περίοδο που προκλήθηκε το πρόβλημα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Προσωρινά μπαλώματα χωρίς να δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Από την στιγμή που έγινε η καθίζηση ο δρόμος έχει μπαζωθεί πέντε με έξι φόρες και συνεχίζει να κάθεται. Με τις πρώτες βροχές το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι το ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.