Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ασκήσεις Ετοιμότητας στην Ιόνια Οδό ενόψει της χειμερινής περιόδου

Ασκήσεις Ετοιμότητας στην Ιόνια Οδό ενόψει της χειμερινής περιόδου

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και στις δύο κατευθύνσεις, οι οποίες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου, στο δε ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα από το Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας.

Αντίστοιχα, την  Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και από τις 09:00 έως τις 12:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 160ο έως το 166ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και από το 178ο έως το 167ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας των δύο αυτοκινητοδρόμων.

Η Νέα Οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση, καθώς και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.