Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ασκήσεις για να τονώσετε τους γλουτούς σας

Ασκήσεις για να τονώσετε τους γλουτούς σας

Το 60% των μυών του σώματός είναι στους γλουτούς και στους μηρούς. Αυτές οι ασκήσεις για σύσφιξη γλουτών θα σας βοηθήσουν να τα ενισχύσετε και περισσότερο, θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τις μυϊκές αυτές ομάδες.

Αυτή η προπόνηση γίνεται σε 3 σετ των 30 δευτερολέπτων με 10 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Με κάθε προπόνηση να διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και μπορείτε να τις κάνετε καθημερινά. Έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να ιδρώνετε και να ενεργοποιήσετε περιοχές που δεν είχατε επικεντρωθεί πριν. Η γυμναστική στο σπίτι δεν ήταν πότε πιο διασκεδαστική.

Όπως και με κάθε νέο πρόγραμμα άσκησης, σας συνιστούμε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε.

  1. Kick backs

Σε αυτή την άσκηση θα πρέπει να έχετε σφιχτούς τους γλουτούς σας σε όλη αυτή τη άσκηση καθώς σηκώνετε το πόδι σας προς τα πίσω. Κρατήστε για ένα δευτερόλεπτο. Προσπαθήστε να αγγίξετε τη φτέρνα σας πριν επαναφέρετε το πόδι στην αρχική του θέση.

  1. Κάθισμα στο πλάι

Σταθείτε ευθεία με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Κρατήστε τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σας σφιχτούς, το κεφάλι σας επάνω και το στήθος σας ανοιχτό. Χαμηλώστε το σώμα σας προς την δεξιά πλευρά του ποδιού σας, κάμπτοντας το γόνατο και το ισχίο του ποδιού, διατηρώντας το αντίθετο πόδι μόνο ελαφρώς λυγισμένο. Επαναλάβετε και με το άλλο πόδι. Για περισσότερη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση μπορείτε Natural Health Ingredients που θα σας βοηθήσουν με όλη σας αυτή την προσπάθεια.

  1. “Χορευτής στον πάγο”

Ξεκινήστε σε όρθια θέση με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Ξεκινήστε την άσκηση με άλμα προς τα δεξιά με μια μικρή στροφή στα γόνατά σας. Στη συνέχεια, με την ίδια κίνηση, φτάσετε προς τα κάτω και προς το εξωτερικό του δεξιού ποδιού σας με το αριστερό σας χέρι. Επαναλάβετε με το άλλο πόδι.

  1. Καθίσματα

Ξεκινήστε να στέκεται με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ισχίων σας και με τα χέρια τεντωμένα μπροστά. Εκτελέστε ένα κάθισμα και μείνετε. Μείνετε σε αυτή τη θεση κάνοντας παλμικές κινήσεις. Σπρωξε πίσω τους γλουτούς και κρατήστε όρθιο το στήθος καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  1. High Knees

Αρχίστε να στέκεστε με τα πόδια στο άνοιγμα των ισχίων. Σηκώστε το δεξί γόνατο όσο πιο ψηλά μπορείτε και παράλληλα σηκώστε και το αντίθετο χέρι, στη συνέχεια, αλλάξτε γρήγορα χέρι – πόδι πριν δηλαδή το δεξί πόδι προσγειωθεί. Συνεχίστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.