Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Αστυνομικό δελτίο χωρίς… συλλήψεις για τη σπείρα που τρομοκρατεί την Αιτωλοακαρνανία

Η δράση της σπείρας που στοχεύει, μεταξύ άλλων, τα ΑΤΜ και τους αυτόματους πωλητές καυσίμων έχει αναστατώσει την Αιτωλοακαρνανία.
Οκτώ περίπου άτομα δρουν ανεξέλεγκτα προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές που συλλέγει στοιχεία αλλά αδυνατεί προς το παρόν να εξιχνιάσει τις υποθέσεις.
Τα ξημερώματα της Κυριακής η σπείρα έδρασε σε βενζινάδικο του Αγρινίου και στο Μεσολόγγι χωρίς να επιτύχει το σκοπό της.
Η αστυνομία εξέδωσε ανακοινώσεις για τις δύο υποθέσεις αναφέροντας πως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Οι ανακοινώσεις:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, επιβαίνοντες σε δυο οχήματα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού προσέκρουσαν με αυτά πάνω στο αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα οχήματα από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού αφού τα εντόπισαν εγκαταλελειμμένα, τα κατέσχεσαν και τα απέδωσαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, μετέβησαν με δύο οχήματα στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν (Α.Τ.Μ.). το οποίο βρίσκεται σε εσοχή καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσαν στο Α.Τ.Μ. με το φορτηγό αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι τα δυο οχήματα, είχαν αφαιρεθεί από τους δράστες, χθες τα ξημερώματα από περιοχές του Νεοχωρίου Μεσολογγίου και του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.