Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Αστυνομικοί Αγρινίου: «λυπούμαστε για την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας”

Αστυνομικοί Αγρινίου: «λυπούμαστε για την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας”

O επανέλεγχος στους 34 αστυνομικούς του Αγρινίου που υπήρξαν αρχικώς θετικοί στον κορωνοϊό ανέτρεψε τα δεδομένα. Tόσο τα rapid όσο και τα μοριακά στα οποία υποβλήθηκαν  υπήρξαν αρνητικά και η ηρεμία επανήλθε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Για την εξέλιξη αυτή υπήρξε και ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  που εκφράζει τη λύπη της για «την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας και για ορισμένους που έσπευσαν να διατυμπανίσουν ότι το 1/5 από το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας είναι θετικό στον covid – 19″.

Σημείωσε εξάλλλου πως “δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κάποιος, απλώς λυπούμαστε», ανέφερε χωρίς να διευκρινίσει που κατευθύνονται τα βέλη. Εκφράζει ευχαριστίες επίσης στον ΕΟΔΥ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ μας γνώρισε ότι τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και των 34 συναδέλφων μας, είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την διαπόμπευση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ακαρνανίας και για ορισμένους που έσπευσαν να διατυμπανίσουν ότι το 1/5 από το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας είναι θετικό στον covid – 19. Δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσει κάποιος, απλώς λυπούμαστε.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τον αγώνα για τον οποίο έχει ταχθεί, την υπεράσπιση των συναδέλφων μας, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσής μας, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για την αποφυγή της διασποράς τόσο ανάμεσα μας όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία, συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ε.Ο.Δ.Υ., για την άμεση ανταπόκρισή του, κάθε φορά που έχει κληθεί από την Ένωσή μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.