Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αστυνομικοί σε κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ – Η εικόνα που προκάλεσε σάλο

Αστυνομικοί σε κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ – Η εικόνα που προκάλεσε σάλο

Αστυνομικοί σε κορονοπάρτι στη ΓΑΔΑ – Η εικόνα που προκάλεσε σάλο -Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Τις εντυπώσεις έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και η οποία παρουσιάζει ένα πάρτι με αστυνομικούς στο εσωτερικό της ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) και μάλιστα την ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα αυξάνονται καθημερινά και ένα ολικό lockdown είναι προ των πυλών.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε εμφανίζονται 6 αστυνομικοί με πολιτικά, χωρίς μάσκες και χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκι και βότκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, πριν από 4 με 5 ημέρες, όπως μετέδωσε το Star.

Την εικόνα ανήρτησαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκαλώντας αντιδράσεις, καθώς οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να επιτηρούν με ελέγχους τους πολίτες αν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό σε ολόκληρη τη χώρα. Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Avonimos

    Κλείστε τα Σχολεία πριν είναι ΑΡΓΆ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΎΡΙΕ!!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΊ!!! ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΈΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ; ΑΦΟΎ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΠΡΟΦΎΛΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΟΎΤΕ ΑΠΌ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΎΤΕ ΑΠΌ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

  2. Ανωνιμος

    Ρε κλείστε τα Σχολεία πριν είναι ΑΡΓΆ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ κυρίες αφήστε τα πειράματα με την Δημόσια ΥΓΕΙΑ την επιβολή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Τώρα!!!! Μέτρα στα Σχολεία όλης της χώρας δεν τηρούν κανένας…. Ούτε μαθητές, ούτε καθηγητές. Οι μάσκες των παιδιών, άθλιες, βρώμικες, πάνινες, με λάστιχα ξεχειλωμενα, καμία προστασία!!!! Αντισιπτικο ούτε λόγος, όλα ριμαδιο. Από τότε που άνοιξαν δημοτικά γυμνάσια κλπ δε βλέπετε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο κακό; Λουκέτο και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, για μήνα +++ πριν είναι ΑΡΓΆ!!!! Πριν γωνατισουμε όλοι, γιατροί, Νοσηλευτές, κλπ. Εμπόριο χοντρό και λιανικό εξ αποστάσεως και αυτό, από το Ίντερνετ παραγγελία και στην πόρτα σου. Έχουν βγει η πάντες λες και τους λείπουν τα εσώρουχα, και οι βαφές!!! Ξυπνάτε δεν βλέπετε τι κάνουν παγκόσμια ημέρα με την ημέρα όλα κλείνουν. Κλείστε και τα σύνορα για 1 μήνα δεν χάλασε ο κόσμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.