Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Ασυνείδητοι κατέστρεψαν για πολλοστή φορά τις μπάρες στην παραλιακή της Βόνιτσας

Ασυνείδητοι κατέστρεψαν για πολλοστή φορά τις μπάρες στην παραλιακή της Βόνιτσας

Στο ίδιο… έργο θεατές για πολλοστή φορά οι κάτοικοι της Βόνιτσας, καθότι επιτήδειοι, μην εννοώντας να καταλάβουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ο παραλιακός δρόμος της πόλης δεν δέχεται οχήματα κατέστρεψαν τις μπάρες που τα εμπόδιζαν να εισέλθουν.

Η δημοτική αρχή προέβη σε μήνυση κατά αγνώστου και δηλώνει ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να αποκαταστήσουν τις ζημιές ώστε να μην επιβαρυνθούν ξανά οι δημότες. Απευθύνει μάλιστα δημόσια έκκληση για συνεργασία όλων των φορέων και των πολιτών ώστε να διαφυλαχθεί η δημόσια περιουσία

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Καταστράφηκαν για μια ακόμη φορά οι μπάρες στην παραλιακή της Βόνιτσας.

Βλέπουμε το ίδιο έργο ξανά, δυστυχώς κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες ένας παραλιακός δρόμος , ένας εμπορικός δρόμος, ένας δρόμος ψυχαγωγίας και αναψυχής σε μια περιοχή που θέλει να λέγεται τουριστική δεν πρέπει να δέχεται οχήματα.

Οι μπάρες στην παραλία της Βόνιτσας για την απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων καταστράφηκαν για άλλη μια φορά.

Ως δημοτική αρχή προβήκαμε σε μήνυση κατά αγνώστου για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ζημιά πρέπει να αποκατασταθεί από τους υπεύθυνους της πράξης αυτής, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι συνδημότες μας.

Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε την δημόσια περιουσία, που πληρώνουμε οι ίδιοι μέσω τον δημοτικών εσόδων.

Με την συνέργεια όλων των φορέων, της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.