Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Το «λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο» του Κούγια μπορεί να είναι προφητικό;

Είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης Κούγιας είπε την ατάκα χθες, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, για να πικάρει τους οπαδούς που δεν τον «πάνε» με τίποτε. Είναι γνωστό ότι, ειδικά οι οργανωμένοι, δεν θέλουν να τον βλέπουν και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αν δεν το μάθατε, κάποια στιγμή χθες μετά το ματς, κι ενώ ήταν σε μεγάλη ευφορία, αναφώνησε «λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο»! Ο σκοπός ήταν να ειρωνευτεί αυτό που λέει η πλειοψηφία των οπαδών στην Λάρισα, το περίφημο πλέον «λευτεριά στην ΑΕΛ».

Όμως, ο αγλαός πρόεδρος και παράγοντας πάμπολλων ομάδων στην Ελλάδα ίσως, άθελά του, έκανε και μια πρόβλεψη για το μέλλον της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού.

Βλέπετε, η κοινή πεποίθηση είναι πως ο Τραϊνός Δέλλας δύσκολα θα το γυρίσει το χαρτί της παραμονής του στην ομάδα, ενώ οι προβλέψεις κάνουν λόγο για την κλασική «παρέλαση» ή και νωρίτερα, μετά το παιχνίδι του κυπέλου με τον Παναθηναϊκό, ανάλογα και με το αποτέλεσμα.

Τώρα, πού κολλάει η… Βόρεια Μύκονος; Ε, το ζευγάρι Δέλλα-Μαστροκώστα είναι από τα πολύ γκλαμουράτα της εγχώριας σκηνής των διασήμων, περνάει συχνά από το λαμπερό αυτό νησί και η λέξη «λευτεριά» μαζί με την «Μύκονο» κάνουν άμεσα τον συνειρμό για σαλπάρισμα για άλλες, πιο παραλιακές, πολιτείες… Θα φτιάξει κι ο καιρός από βδομάδα.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.