Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Αθλητικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο Καινούργιο – Τη δευτέρα στον Αστακό (φωτο)

Αθλητικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο Καινούργιο – Τη δευτέρα στον Αστακό (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στο Καινούργιο, πριν από το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», η οποία ήταν αφιερωμένη στον αθλητισμό.

Την πρώτη μέρα, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5, με συμμετοχή δεκάδων μαθητών της περιοχής.

Η ανάγκη για άθληση φάνηκε και από τη συμμετοχή, ενώ αναδείχθηκε και η ανάγκη των απαραίτητων αθλητικών εγκαταστάσεων, με τις υπάρχουσες να είναι σε κακή κατάσταση.

Τη δεύτερη μέρα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, έγινε τουρνουά μπάσκετ 3χ3, ακολούθησε η βράβευση των ομάδων που κέρδισαν στα δυο τουρνουά από το Βασίλη Νικάκη, πρώην διεθνή διαιτητή της FIFA.

Η ομιλία έγινε από την Μαριάνθη Παπαγαλάνη μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδος της ΚΝΕ και στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε παραδοσιακό γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού από τους μουσικούς: Θανάση Μπλέτσα (κλαρίνο), Σωτήρη Γκεβεντζέ (φωνή), Ανδρέα Φούκα (πλήκτρα), Θωμά Καραγιάννη (ντράμς). Στον χώρο υπήρχε έκθεση με τίτλο «Το πρότυπο του αθλητή μέσα και έξω από τα γήπεδα» με οργανωμένες ξεναγήσεις.

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ πραγματοποιεί μία ακόμη εκδήλωση στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα 12 Αυγούστου με ομιλία από τη Χαρά Αραπογιάννη, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, στην συνέχεια συναυλία από ροκ συγκρότημα και η εκδήλωση θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.

Επίσης στον χώρο θα υπάρχει και η έκθεση με τίτλο «Το πρότυπο του αθλητή μέσα και έξω από τα γήπεδα» όπου θα γίνονται οργανωμένες ξεναγήσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.