Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, μέλος της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ

athlitria nom ethniki (1)

Η συνεχής προσπάθεια, η επιμονή, η πίστη στον στόχο και η αγάπη για το άθλημα έφεραν καρπούς για την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Πέπη Ντρέ, η οποία  ανήκει πλέον στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ Νεανίδων για το 2017.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου ευχαριστεί τον γυμναστή, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, για την δουλεία που κάνει στο τμήμα ανάπτυξης και φυσικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ισαάκ Βερενίδη , του οποίου το προπονητικό πρόγραμμα ακολουθεί.

Όπως υπογραμμίζει, ο κ. Βερενίδης  παρακολουθεί την εξέλιξη της με την συχνή του παρουσία στο Μεσολόγγι, μαζί με τον αθλητή του και παγκόσμιο πρωταθλητή του canoe, Στέφανο Δημόπουλο.

Καταλήγοντας αναφέρει: “Δεν πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη επιτυχία μιας ακόμα Μεσολογγίτισσας πρώην αθλήτριας μας και νυν του Ν.Ο.Χανίων Αθηνάς Κέκελου που επιλέχθηκε και αυτή για την Εθνική Ομάδα Καγιάκ Σπριντ Γυναικών για το 2017.  Στα τεστ της Εθνικής Ομάδας έβαλε μέρος και μία ακόμη αθλήτρια μας η Κατσαγάνη Μαρία , η μικρότερη και η νέα μας αδυναμία,  στο «πρόγραμμα παρακολούθησης νέων αθλητών», η οποία αποτελεί άλλη μία ελπίδα για το Μεσολογγίτικο καγιάκ. Τονίζουμε ότι η προσπάθεια του Ν.Ο.Μεσολογγίου και οι επιτυχίες των αθλητών δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας και ειδικά του ξενοδοχείου LIBERTY που παρέχει δωρεάν φιλοξενία καθώς και του cafe bar restaurant ΑΛΑΤΙΕΡΑ για την χορηγία ορισμένων γευμάτων, όπως και πολλών εστιατορίων της πόλης που μας κάνουν ειδικές τιμές.  Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ότι το canoe kayak  είναι το άθλημα του ταιριάζει στο Μεσολόγγι και το οποίο μπορεί να μας φέρει σημαντικές διακρίσεις”.

athlitria nom ethniki (2) athlitria nom ethniki (3)

athlitria nom ethniki eggrafo

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.