Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Αθλήτριες του Παναιτωλικού στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης

Αθλήτριες του Παναιτωλικού στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης

Στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης για τη στελέχωση του νέου κλιμακίου της ΕΣΠΕΔΕ συνεχίζουν δύο αθλήτριες του τμήματος πετοσφαίρισης του Παναιτωλικού.

Στο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του έτους, διακρίθηκαν οι αθλήτριες του συλλόγου

Σοφία Αυδή και Μαρία Λαβράνου,

γεννημένες τα έτη 2006 και 2007, προκειμένου να πάρουν μέρος σε μία ακόμη προπόνηση αξιολόγησης η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση αυτή των αθλητριών : ” Αποτελεί για ‘μας σταθερό γνώμονα η γνωριμία των νέων παιδιών με τον αθλητισμό. Σα Διοίκηση έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη νέων αθλητριών και αθλητών στα αθλήματα που διατηρούμε τμήματα. Σίγουρα αποτελεί δικαίωση η κλήση αθλητριών μας σε κλιμάκια που έχουν σα στόχο τη συμμετοχή στις εθνικές ομάδες κάθε αθλήματος. Δεν αλλάζουμε το πλάνο μας και συνεχίζουμε πάνω σ’ αυτό με στόχο τα παιδιά πρώτα απ’ όλα να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και φυσικά οποιαδήποτε διάκριση είναι ευπρόσδεκτη.”

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη συγχαίρουν τον προπονητή του τμήματος Πετοσφαίρισης Γιώργο Ασημακούλα και τις αθλήτριες.

01

Φωτό πάνω από αριστερά: ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Σταύρος Βίτσιος, η αθλήτριάμας Μαρία Λαβράνου, η υπεύθυνη ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Ιφιγένεια Τέφα, η αθλήτριά μας Σοφία Αυδή και ο προπονητής Γιώργος Ασημακούλας)

02

03

04

05

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.