Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Ατρόμητος Αντιρρίου: «Αποθέωση του κιτς το φόντο με το πανό από Κοτσανά και Ασημακόπουλο»

atromitos-antirriou
Με μια σκληρή ανακοίνωση η ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου, καταγγέλει την καθεστωτική όπως αναφέρει συμπεριφορά των Κοτσανά και Ασημακόπουλου. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος επιρρίπτει ευθύνες στον δήμαρχο αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δεν πέρασαν πολλά εικοστετράωρα από την προηγούμενη ανακοίνωσή μας περί καθεστωτικής και αυθαίρετης συμπεριφοράς των κκ. Κοτσανά και Ασημακόπουλο και στην παρουσίαση του προγράμματος χρησιμοποίησης του κλειστού γυμναστήριο Αντιρρίου ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν. Προσπερνούμε ότι έγινε με φόντο πανό, αποθέωση του κιτς, αλλά αυτό είναι θέμα αισθητικής και ο καθένας έχει δικαίωμα ακόμα και στη γραφικότητα.

Επί της ουσίας, στην κατάληξη της παρουσίασης οι εν λόγω κύριοι ανέφεραν ότι προυπόθεση χρησιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι η αποδοχή -ανοχή των περιβόητων πανό. Ερωτούμε ποιος δημοτικός κανονισμός, νόμος, οδηγία, ηθικό έρεισμα, οτιδήποτε, θέτει προυποθέσεις τέτοιας μορφής για την χρησιμοποίηση οποιοδήποτε δημοτικού ή δημόσιου χώρου.

Ας υποθέσουμε ότι τα πανό έγραφαν ΖΗΤΩ Η ΓΕΦΥΡΑ – ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ – ΧΑΝΕΙ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΦΟΡΟΥΣ και ΦΠΑ. Και προυπόθεση για την χρησιμοποίηση των γηπέδων Θα ήταν η ανοχή στην ανάρτηση τέτοιων πανό στους χώρους των γηπέδων. Η αυθαιρεσία και η γελοιότητα είναι νομίζουμε προφανής σε όλους. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο Ατρόμητος χρησιμοποιεί το γήπεδο πάνω από 50 χρόνια και με προσωπικά έξοδα και κόπους μελών της Διοίκησης έχει συντηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Εδώ προκύπτει ένα Θέμα αξιακό και δημοκρατικής λειτουργίας. Πλέον συνυπεύθυνοι για τις αυθαιρεσίες αυτές είναι ο Δήμαρχος, οι Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, εκτίθεστε όλοι με την ανοχή σας. Η χρησιμοποίηση του ΔΑΚ Αντιρρίου είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ χωρίς όρους και προυποθέσεις. Θέστε κανόνες, ωράρια σύμφωνα με τους δημοτικούς κανονισμούς, φροντίστε για τη συντήρηση σύμφωνα με το νόμο και με τις νόμιμες διαδικασίες και τέρμα δεν έχετε άλλη δικαιοδοσία.

Και Θέτουμε ένα ερώτημα:

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού υπάρχει; Ποια η άποψή του; Οι αρμοδιότητές του; Οι ευθύνες του; «Εχει απεμπολήσει υποχρεώσεις του; Όλα θυσία στον βωμό της δισταυρίας; Εν κατακλείδι σας υπενθυμίζουμε έχετε αυτά τα πόστα για να μας υπηρετείται και όχι να μας ταλαιπωρείται.

Πηγή: npress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ευπλους

    Μπραβο τους που εβαλαν στην θεση τους τους θρασεις πολιτικαντηδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.