Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Ατρόμητος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Αναστάσιος Παπανικόλας

Ατρόμητος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Αναστάσιος Παπανικόλας

Το Περιστέρι «βυθίστηκε» στο πένθος λόγω του αιφνίδιου θανάτου του επί μία τριετία πρόεδρου της ομάδας, σε ηλικία μόλις 54 ετών

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα (23/7) η «οικογένεια» του Ατρόμητου, καθώς ο Τάσος Παπανικόλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο επί μία τριετία (2002-2005) πρόεδρος της ομάδας πέθανε από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία μόλις 54 ετών και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 του μηνός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.

Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.