Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Αύριο Δευτέρα η συνέλευση των αστυνομικών στο Αγρίνιο

Ο Δ.Ραυτογιάννης
Ο Δ.Ραυτογιάννης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 11:00 στον πολυχώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α Ακαρνανίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος Γερακαράκος.
Στην Γενική Συνέλευση θα παρευρίσκονται εξάλλου ο Πρόεδρος κ.Χρήστος Μαυραγάνης και άλλα μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Έχουν επίσης προσκληθεί να παραβρεθούν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ. Φώτιος Τσόλκας , ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, ο Ά Υποδιευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας κ. Παναγιώτης Πέτσινης καθώς και οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α Ακαρνανίας.
Στην Γενική συνέλευση θα παρευρίσκονται οι όμορες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών καθώς και αποστράτων και θα παραστεί ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.
Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι:
α) Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας,
β) Η Αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ και οι πρωτοβουλίες της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας ώστε να μη καταργηθούν τα Αστυνομικά τμήματα στον Νομό Αιτ/νίας.
γ )Το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς και άλλα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή συζήτηση.
Mιλώντας στο agrinionews.gr για τη συνέλευση ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης τόνισε πως «για πρώτη φορά στον Νομό μας φιλοξενούμε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόριο Γερακαράκο και θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην πόλη μας και να τον ευχαριστήσω που αποδέχτηκε την πρότασή μας να παρευρεθεί επίσημα σε Γενική Συνέλευση των Αστυνομικών της Δ.Α Ακαρνανίας» .
Σημειώνει εξάλλου ο κ. Ραυτογιάννης: «Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολλά. Ωστόσο εάν επιχειρήσω να τα ιεραρχήσω σαφώς θα έθετα ως πρώτο θέμα συζήτησης το περιβόητο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο επεξεργάζεται η Κυβέρνηση ώστε να προωθήσει στην Βουλή για Ψήφιση. Αυτό το νομοσχέδιο έρχεται για να καταστρέψει και να κατασφαγιάσει ασφαλιστικά κεκτημένα και ιδρώτα ζωής από το σύνολο τον εργαζομένων ανεξάρτητα από ποιόν φορέα εκπροσωπούνται. Η Π.Ο.ΑΣ.Υ έχει αποδείξει ότι δεν θα αποδεχτεί την “μοίρα” της και θα αντιδράσει δυναμικά , πάντα στα πλαίσια των κανόνων της Δημοκρατίας. Σίγουρα θα συζητηθούν και τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Δ.Α. Ακαρνανίας τα οποία θέματα με τη συνεργασία πλέον του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γερακαράκου και “δια στόματός του” θα αναδειχθούν επίσημα τόσο στη Φυσική όσο και στην Πολιτική μας ηγεσία και ευελπιστούμε ότι θα δοθούν σίγουρα λύσεις».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.