Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Αυτή είναι η 60χρονη που εξαπάτησε πολίτες και στην Αιτωλοακαρνανία

Αυτή είναι η 60χρονη που εξαπάτησε πολίτες και στην Αιτωλοακαρνανία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, κατόπιν αποφάσεως του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, τα στοιχεία 60χρονης Βουλγάρας η οποία εξαπατούσε πολίτες.

Θυμίζουμε πως  πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η συλληφθείσα εμπλέκεται σε εννέα περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης στην περιοχή των Ιωαννίνων, της Λαμίας, της Λάρισας, της Καλαμάτας και της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας καθώς και σε τουλάχιστον 30 απόπειρες απάτης.

Η γυναίκα συνελήφθη την 23η 11-2019 στα Ιωάννινα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική εξαπάτηση πολιτών.

Πρόκειται για την (επ) HRISTOVA (ον) RUSANKA του ANGELOVA και της IORDANKA, γεν. 18-01-1959 στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της ανωτέρω και των συνεργών της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.