Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Αυτό το Νοέμβριο όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στην Ταϊβάν

Μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών πραγματοποιείται σε λίγο καιρό στην Ταϊβάν. Πρόκειται για το Asia Gaming Summit, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά ένα συνέδριο επαγγελματιών του χώρου, το οποίο θα καλύψει σε πολύ υψηλό επίπεδο ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τη ρύθμιση της παγκόσμιας αγοράς των τυχερών παιχνιδιών, τις τελευταίες εξελίξεις στον διεθνή χώρο, τις τάσεις και τις καινοτομίες στον χώρο των παιχνιδιών, των διαδικτυακών καζίνο, του στοιχήματος στον αθλητισμό, των e-sports κλπ., με γεωγραφικό επίκεντρο την Ασία. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 6 με 8 Νοεμβρίου 2018 στο κέντρο της Ταϊβάν και πρόκειται για τη δεύτερη φορά, μετά την πρώτη διοργάνωση το 2017, που πραγματοποιείται στην Ασία, ενώ αντίστοιχες βέβαια εκδηλώσεις διεξάγονται συχνά ανά τον κόσμο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και επιτυχία.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στον χώρο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, γεγονός που εκδηλώθηκε κυρίως με την ρύθμιση των αγορών. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως μέχρι λίγα χρόνια πριν δεν υπήρχαν ουσιαστικά νομοθετικές ρυθμίσεις σε κάθε χώρα ώστε να χορηγούνται άδειες σε εταιρίες του διαδικτύου, ούτε για το πως θα γίνεται η φορολόγηση των εταιριών ανά χώρα και άλλα τυπικά αλλά και πιο ουσιαστικά ζητήματα. Αυτό το καθεστώς προσέφερε βέβαια πολλές περισσότερες δυνατότητες στις εταιρίες, ωστόσο δημιουργούσε ταυτόχρονα και πολλά «μελανά σημεία» που ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστούν και να διευθετηθούν με νόμιμο και αποτελεσματικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν λίγο-πολύ μπει σε έναν συγκεκριμένο δρόμο ελέγχου, ωστόσο μεγάλες χώρες όπως πχ. η αγορά των Η.Π.Α. ή η Ινδία όσον αφορά την Ασία,  και μόλις πραγματοποιούν την διαδικασία της ρύθμισης της αγοράς τους, προσφέροντας εξαιρετικές προοπτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και επενδύσεων στον χώρο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Επιστρέφοντας πάλι στα του συνεδρίου, να αναφέρουμε πως στη λίστα των ομιλητών του ενδιαφέροντος συγκαταλέγονται σημαντικά πρόσωπα, διευθύνοντες σύμβουλοι και διευθυντές κορυφαίων εταιριών του χώρου των τυχερών παιχνιδιών. Συνολικά, στο πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχουν 27 ομιλίες και παρουσιάσεις αντίστοιχων ατόμων με ονόματα  όπως αυτά των Richard Moore (Pinnacle), Michael Maerz (Sportradar), Michael Charkton (GVC Group), jesper Jensen (iGaming Asia), Brett Abarbanel (International Gaming Institute) και φυσικά πολλοί άλλοι ακόμη. Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει οριστεί το πρόγραμμα του συνεδρίου, την πρώτη μέρα θα αναλυθούν γενικά οι μελλοντικές κατευθύνσεις και προοπτικές της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών στην Ασία, την δεύτερη ημέρα θα γίνει συζήτηση για την τεχνολογία, το μάρκετινγκ του χώρου και τις μεθόδους πληρωμών που συμπεριλαμβάνουν και τα δημοφιλή πλέον κρυπτονομίσματα, ενώ την τρίτη και τελευταία μέρα θα υπάρξουν workshops με πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα.Παράλληλα καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστεί και θα διεξάγονται πολλές εκδηλώσεις δικτύωσης των επιχειρήσεων και νέων επενδυτών που θα βρεθούν εκεί.

Το Asia Gaming Summit αναμένεται να αποτελέσει μια εκδήλωση με τεράστιο ενδιαφέρον για τον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, διαδικτυακών και μη, σε όλο τον κόσμο. Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου αναμένεται να βρεθούν εκεί. Για περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτές πατήστε εδω. Σημειώστε πως στην πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι εταιριών, συνεργάτες και επενδυτές έλαβαν μέρος στο συνέδριο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο  φέτος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.