Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019

Aυτοδυναμία του συνδυασμού του Χρ. Μαυραγάνη στις εκλογές των αστυνομικών της Ακαρνανίας

ekloges-astynomikoi (2)

Ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί», με επικεφαλής τον Χρήστο Μαυραγάνη, είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Κατέκτησε την αυτοδυναμία με πέντε έδρες στο διοικητικό συμβούλιο.
Η διήμερη (χθες στην Αμφιλοχία, σήμερα στο Αγρίνιο) εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση.
Τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο, για ελεγκτική επιτροπή, για επτά εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ( ΠΟΑΣΥ) και για τον εκπρόσωπο στο συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Για το διοικητικό συμβούλιο, ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί» του Χρ. Μαυραγάνη έλαβε 197 και εξέλεξε πέντε έδρες , ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία» έλαβε 69 και εξέλεξε δύο εκπροσώπους στο διοικητικό συμβούλιο, ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας» με επικεφαλής τον Ανδρέα Ζαφείρη έλαβε 65 ψήφους και εξέλεξε δύο έδρες ενώ ο μεμονωμένος υποψήφιος Παναγιώτης Σιδέρης («Χαραυγή» το όνομα του συνδυασμού) έλαβε 7 ψήφους και δεν εξελέγη.
Εκπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ εξελέγησαν τέσσερις από το συνδυασμό Μαυραγάνη, δύο από την «Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία» και ένας από την «Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας» .

Φωτό από την εκλογική διαδικασία του Αγρινίου

ekloges-astynomikoi (1)

ekloges-astynomikoi (2)

ekloges-astynomikoi (3)

ekloges-astynomikoi (4)

ekloges-astynomikoi (5)

ekloges-astynomikoi (6)

astynomia

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.