Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Αυτόφωρο για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα ζήτησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας

Αυτόφωρο για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα ζήτησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας

Τη συνδρομή της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων, σχετικά με την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχει ζητήσει ο δήμος Ναυπακτίας, ενεργοποιώντας μέχρι και τη διαδικασία του αυτοφώρου για όσους δεν συμμορφώνονται.

Αναλυτικά στο τελευταίο του μήνυμα αναφέρει:

«Ας καταλάβουμε επιτέλους τη σοβαρότητα της κατάστασης. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να βρίσκονται ούτε στις πλατείες ούτε στα προαύλια των σχολείων ούτε στους αθλητικούς χώρους. Οι γονείς, που φέρουν απόλυτη ευθύνη για αυτό, πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει απαγόρευση και επιβάλλεται να κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Ήδη ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για την ενεργοποίηση της διαδικασίας του αυτοφώρου σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα και δημιουργούν κίνδυνο διασποράς του νέου κορονοϊού.

Ο κάθε ένας από εμάς, προσωπικά, οφείλει να προστατέψει τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.

Τα μέτρα είναι προσωρινά και πρέπει να τα τηρήσουμε με απόλυτη πειθαρχία. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι σε θέση να χαιρόμαστε υγιείς, με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, την καθημερινότητά μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για αυτό».

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.