Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Αυτοί είναι οι 69.821 υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο μας στις Αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές

Ένας πλήρης οδηγός, ώστε ο πολίτης να ενημερωθεί για το ποιοι θέλουν να τον εκπροσωπήσουν σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδοΚυριακή 26 Μαΐου 2019…

Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να ψηφίσουν για την επόμενη μέρα της τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως της Ευρώπης. Οι ψηφοφόροι θα σπεύσουν στις κάλπες, προκειμένου να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους, τόσο για τους «τοπικούς άρχοντες», στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο και για τους εκπροσώπους τους στο ευρωκοινοβούλιο, στις Ευρωεκλογές.

Διαφορετικό το κίνητρο των πρώτων, διαφορετικό το κίνητρο των δεύτερων, την ίδια στιγμή που στο βάθος του τούνελ, διακρίνονται οι Βουλευτικές εκλογές, οι οποίες ακολουθούν σε λίγους μήνες. Ένα εξάμηνο κρίσιμο για τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες, δεν είναι καθόλου απίθανο, να επιταχυνθούν και εντός των ελληνικών τειχών, αν τα αποτελέσματα της Κυριακής, εντείνουν το πολιτικό θέμα έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζεται από τους «δανεικούς» ανεξάρτητους βουλευτές.

Οι άνθρωποι που θα κληθούν να μας εκπροσωπήσουν σε τοπικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι -ή τουλάχιστον πρέπει να είναι- σημαντικοί. Το aftodioikisi.gr παρουσίασε τις λίστες με τους σχεδόν 70.000 (69.821 για την ακρίβεια) υποψήφιους στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.

Μία λίστα με τα ονόματα και τους πολιτικούς συνδυασμούς που μετέχει ο καθένας, ώστε να έχει ο πολίτης στη διάθεσή του έναν γενικό οδηγό, ή έστω να ενημερωθεί για το ποιοι διεκδικούν την ψήφο του την Κυριακή.

Δείτε εδώ τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Δείτε εδώ τους υποψήφιους δημάρχους & δημοτικούς σύμβουλους

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.