Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Αυτοί μπαίνουν μπροστά για τον ΑΟ Αγρινίου και απευθύνουν ευρύτερο κάλεσμα στην τοπική κοινωνία

Αυτοί μπαίνουν μπροστά για τον ΑΟ Αγρινίου και απευθύνουν ευρύτερο κάλεσμα στην τοπική κοινωνία

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων του μπάσκετ, φίλων του Α.Ο. Αγρινίου, ανθρώπων με ενδιαφέροντα για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αγρινίου με βασικό θέμα συζήτησης τη διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συζητήθηκαν οι τρόποι αλλά και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων αυτών, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τα πρόσωπα αυτά που παράλληλα απευθύνουν «έκκληση – κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου για διεύρυνση της λίστας αυτής των φίλων – υποστηρικτών, για να μπορέσει η ομάδα μας  να εκπροσωπηθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Η αρχή έγινε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. Σας περιμένουμε», το μήνυμα τους.

Οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία αυτή ήταν με αλφαβητική σειρά:
Αθανασίου Χαρίλαος (Λάκης)
Βασιλόπουλος Γρηγόριος
Γερμανός Περικλής
Γεωργαντάς Γεώργιος
Γουργολίτσας Αλέξιος
Καββαδίας Θεόδωρος
Καγκάδης Σωτήριος
Καμαριάρης Νικόλαος
Καρβελάς Νικόλαος
Κόκκιος Αθανάσιος
Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος
Σαπλαούρας Νεκτάριος
Σερέτης Γρηγόριος
Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Τσιαμάκης Νικόλαος
Φλώρος Σπυρίδων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. pap

  Γιατί δεν κάνετε ένα ανοιγμα στον Κωστούλα βάζοντας παράλληλα και όνομα το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μπροστα? Εύλογο το ερώτημα από κάποιον που έρχεται τακτικά στο ΔΑΚ.. Εχετε σκεφτεί τι δυναμική θα αποκτήσει μετά η ομάδα? Εκτός και αν το γράφουμε απλά το ονομά μας και να ζητάμε γενικά βοήθεια μετρά περισσότερο ….

 2. Ανώνυμος

  Σε δυο μήνες όλοι θα έχουν κάνει πίσω. Εάν χρειαστεί έκτακτα, κάνα 5 Χιλιαρο ποιος θα τα δώσει;; Τα μεγάλα σχήματα έχουν παρά πολλά αρνητικά….

 3. Ανώνυμος

  Κάντε τα στον Παναιτωλικό αυτά να σας στηρίξουμε

 4. Ανώνυμος

  Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Α1.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.