Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας – Τι να προσέξετε πριν την αγορά σας

Αυτόματο σύστημα παραγγελιοληψίας – Τι να προσέξετε πριν την αγορά σας

Η εύρεση του σωστού συστήματος παραγγελιοληψίας για οποιοδήποτε κατάστημα εστίασης είναι κάτι που πρέπει όχι απλά να ψάξετε αρκετά αλλά να είστε και σίγουροι ότι ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησής σας.

Σίγουρα χρειάζεστε κάτι εύκολο στη χρήση, με καλή υποστήριξη και σε έναbudget που μπορείτε να διαθέσετε. Το να αποκτήσετε ένα σύστημα που δεν συμβαδίζει με τον προϋπολογισμό σας, δεν είναι καλή ιδέα, γι’ αυτό και από την tamiakiσας προτείνουμε το E-LIZA , την εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας καταστημάτων μαζικής εστίασης και ξενοδοχείωνπου προσφέρει πολλά προνόμια σε όλους τους επαγγελματίες, περιλαμβάνοντας ένα πολύ απλό σύστημα πλοήγησης και χρήσης.

Το συστήματα αυτόματης παραγγελιοληψίας θεωρούνται από τα πιο κεντρικά συστήματα του μαγαζιού σας μαζί με τις ταμειακές μηχανές. Στην εποχή μας, που ο χρόνος είναι χρήμα, μπορείτε να βελτιώσετε τόσο τις υπηρεσίες σας όσο και την ευκολία του προσωπικού σας.

Με το σύστημα αυτό, μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα προς όλους, τον σωστό χρόνο και σε κάθε επιτακτική ανάγκη. Η συσκευή E-LIZAπου μπορείτε να βρείτε εδώ, συνδέεται με οποιοδήποτε tablet, pc, pos.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της παραγγελιοληψίας

  • Φιλικό περιβάλλον χρήστη: Τα συστήματα είναι κατασκευασμένα με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε να είναι απολύτως φιλικά προς τον μέσο χρήστη.
  • Εύκολες εργασίες κάθε μέρα: Μπορείτε με ένα κλικ, να αλλάξετε τις θέσεις στα τραπέζια, τις αλλαγές σε κάθε πόστο καθώς και τα booking σας.
  • Διαχειριστείτε και την αποθήκη σας: Πολλά συστήματα, έχουν ενημερωμένη μνήμη για το τι υπάρχει αποθηκευμένο στην αποθήκη. Έτσι πάντα γνωρίζετε τα αποθέματά σας.

Κάντε μία λίστα από ερωτήσεις και απορίες και μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα tamiaki.comγια να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.