Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Bαριές καταγγελίες και ανεξαρτητοποίηση στο Ξηρόμερο

ΞΗΡΟΜΕΡΟΦυλλοροεί η παράταξη του δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά. Σοβαρό πλήγμα είναι η ανεξαρτητοποίηση του πρώην αντιδημάρχου (και πρώην δημάρχου Φυτειών) Παναγιώτη Γαζέτα. Ο ίδιος μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει  ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης υποστηρίζοντας πως ο δήμαρχος διαδίδει συκοφαντικά και μειωτικά πράγματα για τον ίδιο. Χθες ο κ. Γαζέτας γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του με επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου ενώ είχε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα χωρίς τελικά να συμβεί αυτό. Πέραν αυτής καθ΄ αυτής της υπόθεσης (για το αν δηλαδή συκοφάντησε ή όχι ο δήμαρχος τον κ. Γαζέτα) η εξέλιξη επιβεβαιώνει τα διαλυτικά φαινόμενα στην παράταξη Σαμαρά, ένα χρόνο μάλιστα πριν τις εκλογές.

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του ο κ.Γαζέτας αναφέρει:  
Κύριε πρόεδρε,
Με την παρούσα σας δηλώνω, ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με την οποία έχω εκλεγεί και στο εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου οφείλονται, πέραν των άλλων και στα όσα συκοφαντικά και μειωτικά της τιμής και υπόληψής μου διαδίδει και μάλιστα ενώπιον δημοτικών συμβούλων, ο επικεφαλής της παραπάνω παράταξης κ. Πυθαγόρας Σαμαράς, περί δήθεν χρηματισμού μου εκ μέρους του, με το ποσό των 18.000 ευρώ, προκειμένου να ψηφίσω θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αρνιόμουν δήθεν να ψηφίσω.
Για το θέμα βεβαίως της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου, επιφυλάσσομαι να προσφύγω ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.
Επειδή όμως το θέμα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, παρακαλώ να συζητηθεί ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να δώσω εξηγήσεις στο σώμα.

Αστακός 30-6-2013
Ο δηλών δημοτικός σύμβουλος
Παναγιώτης Eλ. Γαζέτας
Κάτοικος Φυτειών

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.