Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Bρήκαν κλειστή την πλαζ στο Κουλούρι

Bρήκαν κλειστή την πλαζ στο Κουλούρι
To Kουλούρι με κόσμο αλλά σε φωτό...αρχείου (φωτό e-maistros.gr)
To Kουλούρι με κόσμο αλλά σε φωτό…αρχείου (φωτό e-maistros.gr)

Οι ντόπιοι το ήξεραν, οι Αγρινιώτες όμως όχι… Πως η πλαζ «Κουλούρι» στο Σπάρτο, μία από τις ομορφότερες του Νομού, παραμένει κλειστή. Έτσι κάποιοι που ξεκίνησαν από το Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο για το Κουλούρι, αναγκάστηκαν να αλλάξουν προορισμό. Έμειναν όμως με την απορία γιατί η δημοτική πλαζ δεν λειτουργεί..
Η απάντηση μάλλον είναι πως ο προγραμματισμός του δήμου Αμφιλοχίας δεν ήταν και τόσο έγκαιρος. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τη διετή μίσθωση της πλαζ σε ιδιώτη είναι ακόμη σε εξέλιξη ενώ η λογική επιτάσσει το θέμα να είχε δρομολογηθεί εγκαίρως και η παραλία να ήταν τώρα ανοιχτή στο κοινό.
Δεν έχει άδικο μετά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Πρεβεζιάνος να καταγγέλει πως «δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Δήμος Αμφιλοχίας δεν κίνησε έγκαιρα τις διαδικασίες για τη λειτουργία των πλαζ, προκειμένου να μην χάνεται χρόνος για τους επισκέπτες, αναλογιζόμενοι ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού» και να χαρακτηρίζει «απαράδεκτο το φαινόμενο να μην είναι προσβάσιμη η πλαζ στη θέση ”ΚΟΥΛΟΥΡΙ” της τοπικής κοινότητας Σπάρτου, μιας από τις καλύτερες παραλίες στα όρια του Δήμου μας» προσθέτοντας πως «κλειδωμένες παραλίες στην εποχή μας και στον τόπο μας αναδεικνύουν το έλλειμμα ενδιαφέροντος από τους υπεύθυνους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ? ΤΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΑ ΣΗΖΗΤΑΤΕ? Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.