Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Μπάλωμα λακκούβας και …υπερπαραγωγή στη Χρυσοβίτσα

chrysovitsa-valostrato (2) Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Χρόνης έχει να το λέει ότι ο δρόμος από το χωριό του μέχρι τη Διασταύρωση  Πηγάδια ήταν σε μαύρο χάλι και ότι ο δήμαρχος δεν μπάλωνε ούτε τις λακκούβες. Κι έχει να το λέει πως η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά έδειξε ενδιαφέρον και έστειλε τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας να μπαλώσουν καμιά τρύπα.

Εντάξει μέχρι εδώ, όμως μην το παραξηλώσουμε κιόλας ε; Δηλαδή και φωτογραφίες από τα συνεργεία που αδειάζουν την… ψυχρή άσφαλτο στις τρύπες και δηλώσεις για υπερβάσεις και γενικώς μια… επικοινωνιακή υπερπαραγωγή.

Καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει να ήταν  μεγάλη η  χαρά του δημάρχου που μπαλώθηκαν  οι λακκούβες στον δρόμο αλλά μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα. Εντάξει, θα πάει ο κόσμος στα χωράφια πιο εύκολα, όλα καλά κι όλα ωραία.

Ας μην τρελαθούμε άλλο όμως με την …ψυχρή άσφαλτο. Σακιά με άσφαλτο έπεσαν και μπάλωσαν τις τρύπες ( κάνοντας και ολίγον από ανάχωμα σε μερικές), οι οποίες στις πρώτες βροχές θα ξαναγίνουν… τρούπες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αποστολης

    Θα ήθελα να ξέρεις εσύ που έγραψες το άρθρο για τις λακκούβες ότι από τον δρόμο δεν πάνε μόνο όσοι έχουν χωράφια τριγύρω. Να σε φυλάξει ο Θεός να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο με βροχή που δεν φαίνονται οι λακκούβες..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.