Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων στο Αγρίνιο από εξόρμηση της Αστυνομίας

Πλούσιο ήταν το σημερινό αστυνομικό δελτίο στο Αγρίνιο καθώς σημειώθηκαν συνολικά εννέα συλλήψεις, έπειτα από εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ειδικότερα, συνελήφθη έπειτα από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα ένας 39χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 11,1 gr χασίς, όπως και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη και ένας 42χρονος στο πλαίσιο αυτοφώρου ο οποίος πρωινές ώρες της Δευτέρας 13 Μαΐου εισήλθε από παράθυρο σε αποθήκη 48χρονου και έκλεψε ένα αλυσοπρίονο και ένα χορτοκοπτικό.

Από τροχονομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 22, 54, 63, 20 και 18 ετών καθώς οδηγούσαν οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες) χωρίς να διαθέτουν διπλώματα οδήγησης.

Στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα, ενώ στη Ρίγανη για το ίδιο αδίκημα συνελήφθη ένας ακόμη 33χρονος αλλοδαπός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.