Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Μπαράζ συλλήψεων σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε Αγρίνιο και Βόνιτσα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν 12 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα έπειτα από εξόρμηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Αρχικά στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τρεις γυναίκες και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενες για ρευματοκλοπές.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας 52χρονος υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω έλλειψης βιβλιαρίου υγείας.

Στην Παραβόλα συνελήφθη επίσης ένας 37χρονος υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο οποίος είχε παραβιάσει τη σφραγίδα της Δημοτικής Αστυνομίας και το λειτουργούσε παράνομα. Μάλιστα δεν διέθετε επίσης το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς 26 και 36 ετών σε Καλύβια και Στράτο αντίστοιχα, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Τέλος, για έλλειψη διπλωμάτων οδήγησης διαφόρων οχημάτων σημειώθηκαν τέσσερις συλλήψεις ανδρών ηλικίας 20, 21, 25 και 42 ετών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου και ένας 28χρονος αλλοδαπός στη Βόνιτσα.

H ανακοίνωση της αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνική Οδού Βόνιτσας – Λευκάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, πέντε άτομα και συγκεκριμένα ένας 28χρονος αλλοδαπός και τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 21, 25, 42 και 20 ετών, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στα Καλύβια και στην Όχθια Αιτωλοακαρνανίας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.