Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Μπαράζ συλλήψεων στο Αγρίνιο

Μπαράζ συλλήψεων στο Αγρίνιο

Αστυνομία-Αγρίνιο Μπαράζ συλλήψεων σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια εξόρμησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 38χρονος, σε φορτηγό το οποίο οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε σε νάιλον συσκευασία, ένα κιλό επεξεργασμένου χύμα καπνού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 59χρονος καθώς σε οικοδομή παραπλεύρος της οικίας του βρέθηκαν σε κουτί άλλα 4,5 κιλά επεξεργασμένου χύμα καπνού. Σε βάρος και αυτού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα συνελήφθη και μία 57χρονη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Αγρίνιο καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5,2 γραμμάρια χασίς. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή.

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτοφώρου δύο άνδρες ηλικίας 21 και 32 ετών για την κλοπή οκτώ μπαταριών διαφόρων τύπων αυτοκινήτων από εταιρεία ανακύκλωσης, συνολικής αξίας 150 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου. Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ανάλογες περιπτώσεις.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη 27χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 57χρονης, καθώς δεν είχε γνωστοποιήσει την λειτουργία του και είχε παραβιάσει σφραγίδα της Δημοτικής Αστυνομίας από την 21η Αυγούστου 2018.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη άτομα για έλλειψη διπλωμάτων οδήγησης.

Ειδικότερα, στην Αμφιλοχία συνελήφθη 21χρονος για οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα. Επίσης συνελήφθη ένας 16χρονος στο Καινούργιο καθώς οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και στο Αγρίνιο ένας 17χρονος και ένας 18χρονος για το ίδιο αδίκημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.