Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων από εξόρμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας

astynomia1

Πλούσιο σε συλλήψεις είναι το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς έπειτα από εξόρμηση ακολούθησαν αρκετές για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της εδαφικής της αρμοδιότητας.
Συγκεκριμένα, σε χωριό έξω από τη Βόνιτσα συνελήφθη ένας 41χρονος ο οποίος δεν είχε ανανεώσει την άδεια του κυνηγετικού του όπλου.
Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθησαν στο Αγρίνιο δύο Αλβανοί Υπήκοοι, 27 και 28 ετών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν το πρωί έπειτα από έλεγχο κλιμακίου του ΔΕΔΔΗΕ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο γυναίκες 26 και 29 ετών για ρευματοκλοπή.
Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθησαν το πρωί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις οι υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν διέθεταν το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.
Τέλος, σε τροχονομικούς ελέγχους συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγρινίου από την Τροχαία τέσσερις οδηγοί χωρίς δίπλωμα, ενώ άλλοι δύο συνελήφθησαν χωρίς δίπλωμα στην ευρύτερη περιοχή της Κατούνας από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.