Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων στο Αγρίνιο

σύλληψη

Μπαράζ συλλήψεων και χθες στο Αγρίνιο. Αναναφέρει το αστυνομικό δελτίο: 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 16χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείται με διάταξη του Ανακριτή Αγρινίου και απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για ηθική αυτουργία από κοινού, σε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι κατανάλωναν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια είτε με απευθείας σύνδεση της οικίας στο δίκτυο, είτε με παραβίαση των σφραγίδων του μετρητή.

Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στο Θέρμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, έξι ημεδαποί, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία ανακαλείται η αναστολή εκτέλεσης ποινής φυλάκισης 15 μηνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.