Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Bazaar για να βελτιωθούν οι συνθήκες στο 7o Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Για πρώτη φορά το 7ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου προσπαθεί μέσω  ενός συμβολικού bazaar, το Σάββατο (6:00 με 9:00) και την Κυριακή (10:30 με 13:00), να συγκεντρώσει οικονομική βοήθεια.

Αξιοσημείωτη, στο σχετικό κάλεσμα, η αναφορά της προέδρου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κυρίας Έλλης Στυλιανού που χαρακτηρίζει το bazaar ως μία “βοήθεια με στόχο την αντιμετώπιση των μεγαλυτέρων προβλημάτων διαβίωσης σε ένα σχολείο που  προσφέρει στους μαθητές αλλά και στους δασκάλους του  τα ελάχιστα από αυτά που θα έπρεπε να προσφέρει ένας χώρος που έχει ως στόχο την πνευματική εκπαίδευση των παιδιών αλλά και την εφαρμογή αυτής από τους εκπαιδευτικούς”.

Αξιέπαινος ο Σύλλογος για την πρωτοβουλία του. Καθόλου αξιέπαινοι όμως οι (αν)αρμόδιοι που αδυνατούν να προσφέρουν στοιχειώδης συνθήκες ευπρεπούς εκπαιδευτικής διαδικασίας. Θυμίζουμε πως το 70 στεγάζεται σε ένα παλαιό κτίριο, ιδιοκτησίας της Ι.Μ.Παναγιάς Προυσιώτισσας,που παραμένει σε κακή κατάσταση. Aς επισπεύσει λοιπόν η Περιφέρεια τη διαδικασία ανέγερσης του νέου κτιρίου που κωλυσιεργεί καθώς παραχωρήθηκε οικόπεδο από το δήμο Αγρινίου και εντάχθηκε το έργο στο ΕΣΠΑ.

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.