Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Bazaar του Σκοπού Ζωής στο Αγρίνιο: ξεκίνησε σε γιορτινό κλίμα, με Σπαλιάρα και φιλανθρωπικό σκοπό

Bazaar  του Σκοπού Ζωής στο Αγρίνιο: ξεκίνησε σε γιορτινό κλίμα, με Σπαλιάρα και φιλανθρωπικό σκοπό

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 11/12, τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της ομάδας εθελοντών Αιτωλοακαρνανίας του Σκοπού Ζωής που φιλοξενείται στην Παλαιά Δημοτική Αγορά (Λαχαναγορά).

Το bazaar τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και θα λειτουργεί καθημερινά έως και τις 31/12 στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς ενώ μέρος των εσόδων των εθελοντών δημιουργών που συμμετέχουν θα δοθεί για να καλύψει τις ανάγκες των δύο Ειδικών Σχολείων του Δήμου Αγρινίου (ΕΕΕΕΚ Εργαστήριο Ειδ. Επαγγ. Εκπ. Αγρινίου και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου)

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00-14:00 και 17:00-21:00

Όλες τις ημέρες λειτουργίας του Bazaar θα υπάρχουν δράσεις, παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω social media και συγκεκριμένα στην εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο Facebook ακολουθώντας το link: Χ-masBazaar Σκοπός Ζωής

Η χθεσινή βραδιά ήταν γεμάτη από μουσική και παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις. Η Κλόουν Παστελίτσα διασκέδασε τα παιδια με διαδραστικά παιχνίδια, η MakeUpArtist Ellie Chrisπραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό Live Theatrical MakeUp και η Ναταλία Παπαευθυμίου από την Σχολή Χορού Dance Academy της κας Ελένης Πίσιου παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό Show υποδυόμενη την Νεράιδα του Χιονιού που δεν άφηνε το χιόνι να πέσει στο Αγρίνιο.Σ τη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε και έκλεισε υπό τους ήχους μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

https://www.facebook.com/events/508466533093810/

Σημειωτέον πως για πρώτη φορά στον Χώρο του Bazaar έχει στηθεί για περαιτέρω ενίσχυση το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Προσφοράς και Αγάπης που μπορείτε να τοποθετείτε είτε είδη πρώτης ανάγκης είτε παιχνίδια είτε άλλα χρηστικά δώρα τα οποία κι αυτά θα δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης και Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Νίκος Ζιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, τα ιδρυτικά στελέχη του Σκοπού Ζωής Δήμητρα Χριστοπούλου και Ιωάννης Παναγόπουλοςόπως και πολλοί άλλοι.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας που-όπως αναφέρει η ανακοίνωση- εν μέσω των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει πλέον και με τη διεθνή κινηματογραφική και τηλεοπτική του καριέρα κατάφερε να είναι κοντά και να στηρίξει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο του Σκοπού Ζωής για μια ακόμη φορά.

Η ομάδα που φρόντισε για τη διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια καθώς και όλους τους χορηγούς και όσους συμμετέχουν και στηρίζουν το φιλανθρωπικό Bazaar των Εθελοντών του Σκοπού Ζωής, καθώς η βοήθεια τους συμβάλλει καθοριστικά στην αξιοπρεπή διεξαγωγή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.