Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Boυβό τοπίο και μαζικές αποχωρήσεις

Οι προθέσεις του Φ. Κωστούλα όσον αφορά το μέλλον του στην ΠΑΕ Παναιτωλικός έχουν επισκιάσει τα πάντα στο στρτόπεδο του συλλόγου. Η πρόσφατη δήλωσή του ότι πουλάει την ομάδα σε πάσα ενδιαφερόμενο έχει βαρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη βουβό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Αγρινίου. Οι άμμεσοι συνεργάτες του κ. Κωστούλα και μέλη του δ.σ. τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά την επόμενη μέρα στον Παναιτωλικό και παραπέμπουν στη δήλωση του κ. Κωστούλα χωρίς να θέλουν να προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις, εκτιμήσεις αλλά και αποτίμηση της σεζόν που πέρασε.

Κατά τα υπόλοιπα οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά με τις αποχωρήσεις όμως όλο και να αυξάνονται καθώς μετά τους Καμαρά και Ονουάτσι, οι Ετζενγκέλε και Ακαλέ ήρθαν να πάρουν σειρά αποχαιρετώντας το σύλλογο και λύνοντας τα συμβόλαιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αποχωρήσεις παικτών θα συνεχιστούν με τους Ρότσα και Άντι να είναι οι επόμενοι που εντός των ημερών θα αποτελέσουν παρελθόν, πληρώνοντας εκτός των άλλων και την κακή τους συμπεριφορά στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν εξάλλου οτι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Μπουμάλ.

Και όλα αυτά μέσα στην αναμονή της τελικής απόφασης της ΕΠΟ για το αν θα δικαιώσει ή όχι την ομάδα του Παναιτωλικού για την προσφυγή που έχει καταθέσει η ομάδα του Αγρινίου, μια απόφαση η οποία αναμένεται να παίξει ούτως ή άλλως σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις και στις όποιες αποφάσεις παρθούν για το μέλλον του αγρινιώτικου συλλόγου.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.