Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Γεωργία Μπόκα σε ΙΚΑ, ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και επιχειρήσεις του Αγρινίου

Η Γεωργία Μπόκα σε ΙΚΑ, ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και επιχειρήσεις του Αγρινίου

Το προσωπικό των γραφείων του ΙΚΑ, του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου καθώς και επιχειρήσεων συνάντησε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργία Μπόκα.

Έτσι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπαλλήλους και γενικότερα με όλο το προσωπικό για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου αλλά και για τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχονται στους πολίτες.

Η κυρία Μπόκα δέχθηκε τις θερμές ευχές όλων και στην συνέχεια επισκέφθηκε την ανοιχτή μονάδα κοινωνικής φροντίδας του Υ.Υ&Κ.Α. ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου.

Ενημερώθηκε για την σπουδαιότητα του έργου που επιτελείτε και για τη βοήθεια που πρέπει να έχουν όλες αυτές οι μονάδες για την καλύτερη λειτουργία τους.

Η κυρία Μπόκα τόνισε με την σειρά της την αναγκαιότητα ύπαρξης και σωστής λειτουργίας αυτών των τόσο σημαντικών δομών με το κράτος να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και στόχο τους. Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση αλλά και η ίδια με την εκλογή της, όπως ανέφερε, θα έχουν ως πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία συνολικά των κοινωνικών δομών φροντίδας προς όφελος της κοινωνίας.

Ακολούθησε επίσκεψη σε επιχειρήσεις της περιοχής όπου το κύριο θέμα της συζήτησης με τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη-ανάπτυξη των επιχειρήσεων, με σκοπό τη μείωση της ανεργίας και τη στήριξη της περιφέρειας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.