Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Μπορούμε και στο Αγρίνιο να τιμήσουμε τον Πούτιν! Κι άμα έρθει;

poy

Να μας συγχωρείτε αλλά δεν μπορέσαμε να σκεφτούμε κάποιον να ταιριάζει περισσότερο στην δική μας ιδιοσυγκρασία. Με Πούτιν μεγαλώσαμε, Πούτιν μολογάμε. Η ιδέα είναι να τιμήσουμε κι εμείς εδώ, στο δικό μας πανεπιστήμιο  στο Αγρίνιο, μια μεγάλη προσωπικότητα όπως έκανε και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Τίμησε τον Πούτιν και πήρε αρκετή δημοσιότητα. Βέβαια ο Πούτιν δεν παρέστη αλλά αυτό έχει ξαναγίνει με τον Ρέμο που τον διαφήμιζαν για ένα γεγονός όπου δεν επρόκειτο να είναι!

Εμείς εδώ, ούτως ή άλλως, πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά γιατί το πρωί πήραμε αρκετό αέρα όταν ακούσαμε ότι ο Γαβρόγλου σκέφτεται και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Τον έβαλε εσωκομματικώς στην θέση του ο Φίλης και πάει κι αυτό, θα μείνουμε με τις εξαγγελίες που όλοι ακούσατε από την περασμένη εβδομάδα από τις οποίες δεν βγάζεις άκρη.

Καθώς λοιπόν η ρωσική πρεσβεία ανακοίνωσε  πως, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου, αναγορεύθηκε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε επίτιμο διδάκτορα, μας μπήκε κι εμάς αυτή η υπέροχη ιδέα και θέλουμε να την καταθέσουμε εδώ στο agrinionews.gr.

Αφού δεν βρίσκουμε κανέναν άλλο να τον νιώθουμε φίλο, μπορούμε κι εμείς να δώκουμε στον Βλαντίμιρ Πούτιν «τον ανώτατο ακαδημαϊκό τίτλο για το σύνολο του έργου του και για την προσφορά του στις ελληνορωσικές σχέσεις, τα γράμματα, τις τέχνες, την κοινωνία και τη δημοκρατία»! Ειδικά για την δημοκρατία που είναι το φόρτε του…

Εντάξει, θα υπάρξουν αντιδράσεις όπως αυτές  προς την Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών και το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών(ουφ!) αλλά κάτι τέτοιους τίτλους έχουμε κι εμείς εδώ οπότε μπορούμε να εκτιμήσουμε τα πολιτισμικά αγαθά του Βλαδίμηρου.

Θα μου πεις, κι εμείς τον ίδιο; Άλλον δεν βρήκαμε; Ποιον, πείτε μου… Ευρωπαίος αποκλειόταν, βορειοαμερικάνος το ίδιο, Κινέζος όχι από τότε που λοξοδρόμησαν  κι εκείνοι από τον δρόμο του Μάο, ο Ερντογάν καλός είναι, πρότυπο είναι,  αλλά εντάξει ας μην καρφωθούμε και τόσο πολύ, είναι πολύ επιθετικός προς την ….Συρία(στο Αιγαίο δεν φταίει, εμείς τον τσιγκλάμε). Μαδούρο Μοράλες δεν αδειάζουν, ε, δεν μένει και κανένας, οπότε ας πάμε κι εμείς στην πεπατημένη. Και ποιος ξέρει; Μπορεί και να έρθει σε μας και να γίνει χαμός μετά, να έχουμε να το λέμε στα εγγόνια μας!

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.