Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Μπουγέλο στους περαστικούς από κυρία που την έπιασαν οι ζέστες!

mpoygelo

Κάθε χρόνο,  αυτή την εποχή που σφίγγουν οι ζέστες,  έχουμε τα γνωστά φαινόμενα των συμπολιτών μας που δεν αντέχουν άλλο, που τους βγαίνουν τα προβλήματα μιας ολόκληρης χρονιάς μέσα στο διάστημα των οκτώ ή δέκα συνεχόμενων ημερών με 38 βαθμούς και πάνω! Και, δυστυχώς, είμαστε στο ξεκίνημα μόνο της περιόδου αυτής, η προβλέψεις δεν είναι καλές…

Κάπως έτσι σήμερα, σε κεντρικό δρόμο του πολύπαθου Αγρινίου, μια κυρία ξεκίνησε να βγαίνει συστηματικά στο μπαλκόνι της, να αδειάζει μια λεκάνη με νερό σε όποιον περαστικό έβλεπε και να ξαναμπαίνει μέσα! Έγινε μία, έγινε δύο, έγινε τρεις, περαστικός κόσμος έβρισε αλλά που να δίνεις τώρα συνέχεια… Μια επαγγελματίας της γειτονιάς όμως δεν άντεξε και αποφάσισε να κάνει παρατήρηση στην κυρία που μπουγέλωνε με καταδρομικό τρόπο τους περαστικούς.

Φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως, έπρεπε να το είχε ξανασκεφτεί. Δεν πρόλαβε να ρωτήσει «γιατί πετάτε νερά στον κόσμο;» και εισέπραξε  το βρισίδι της. Φυσικά κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό με την… μπουγελώτρια γειτόνισσα κι από κει και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Συμπεράσματα: Όταν σφίγγουν οι ζέστες στο Αγρίνιο όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα ένα δροσερό μπουγέλο από μπαλκόνι, οι συνάνθρωποί μας έχουν προβλήματα. Και τέλος, όταν παρεμβαίνουμε να περιμένουμε να ακούσουμε τα μπινελίκια μας. Ακολούθως, καλούμε την αστυνομία.

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.