Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Brand de fer με φόντο το μεσοπρόθεσμο

Την οργίλη αντίδραση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν την Κυριακή οι δηλώσεις του συναδέλφου του της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Θόδωρου Καράογλου, ο οποίος αποκάλεσε τους… κ. Κουρουμπλή, Θωμά Ρομπόπουλο και Αλέκο Αθανασιάδη «τζάμπα μάγκες» και «γιαλαντζί αντάρτες», διαβεβαιώνοντας ότι θα υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει 155 βουλευτές, είναι τζάμπα μάγκες, αντάρτες γιαλαντζί, διαμαρτύρονται επανειλημμένως, ό,τι κάνουνε τα κάνανε και στο παρελθόν κάποιοι δικοί μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.

Παρεμβαίνοντας άμεσα στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε τη θλίψη του για τη στάση του συναδέλφου του που δεν επιδεικνύει σεβασμό

«Τα 100 εκατ. ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής δεν τα ψήφισα εγώ εσύ τα ψήφισες, το άρθρο 19 για τις τράπεζες δεν το ψήφισα εγώ εσύ το ψήφισες, όταν αναφέρεσαι στο όνομα μου να είσαι προσεκτικός και το τι θα κάνω θα το δείτε εκείνη την ώρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ σας μιλάω με σεβασμό, αλλά για να μην έχει ανησυχία ο ελληνικός λαός ξέρουμε τι θα κάνετε» ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ εμμένοντας στην άποψή του.

«Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ του αύριο και της καθημερινότητας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.