Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Bras de fer H&M Vs Agrinio: 7 σημεία που θα κρίνουν τον νικητή

Bras de fer H&M Vs Agrinio: 7 σημεία που θα κρίνουν τον νικητή

bras-de-fer1.Το H& M είναι άλλη μια γέφυρα αγάπης της πόλης μας με τη Σουηδία, καθώς η πολυεθνική είναι σουηδικής προέλευσης. Άσχετο, αλλά σημαδιακό!

2 Το H & M υπάρχει στις εξής πόλεις: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά. Από αυτές τις πόλεις, αντιδράσεις υπήρχαν στο Ηράκλειο. Τελικά υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο (δείτε εδώ).

3. Συνέχεια του 2. Στο Αγρίνιο καταψηφίστηκε. είναι η μόνη πόλη.

4. Στο Αγρινιώτικο γαλατικό χωριό το H & M έφερε ενδοδεξιό εμφύλιο: Ο νεοφιλελευθερισμός αναμετρήθηκε με λαϊκή δεξιά. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ των δευτέρων με την βοήθεια των κόκκινων αποχρώσεων της πόλης. Αυτά για τον πρώτο γύρο. Θα υπάρξει και δεύτερος.

5.Το Η& Μ επιδίωξε να ανοίξει σε μια πόλη με γηρασμένο πληθυσμό, μακριά από το target group πωλήσεών του. Ίσως πρέπει να το προβληματίσει.

6. Το H& M , αν ανοίξει, θα ανοίγει τις Κυριακές και τα Σάββατα του καλοκαιριού. Και αυτό πρέπει να το προβληματίσει στο έρημο γαλατικό χωριό των θερινών μηνών.

7. Το γαλατικό χωριό δεν αστειεύεται. Οι μεγαλύτερης ηλικίας δεν ψωνίζουν στου… έιτσ έμ, αλλά στο κυρ Nίκο, την Mαίρη, τον Xρήστο και πάει λέγοντας. Ψωνίζει πολλές φορές , για να έχει το θάρρος να περνά από το μαγαζί να λέει καμιά κουβέντα. Οι μικρότεροι όμως όχι. Ψωνίζουν στη φίρμα. Με τη σειρά του λοιπόν το Aγρινιώτικο γαλατικό χωριό να προβληματιστεί…

Τελευταία απόχρωση εκτός αρίθμησης. Το H & M διαφημίστηκε για τα καλά όντας επίκεντρο αντιπαράθεσης.

Ώρα να πέφτουν τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή του Bras de freres

Λ.Υ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Σουηδος

    Δεν πειράζει παιδιά! Εχει HM στην Πάτρα…. Μετά μας φταίει που όλοι οι νέοι ψωνίζουν μακριά απο την πόλη….

  2. PANE-6

    ΣΟΥΗΔΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ h&m. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΑ ΠΟΤΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΤΡΑ ΤΕΛΙΚΗ?ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

  3. Μια άνεργη ακόμα

    Έχετε δίκαιο τι ανάγκη έχει ο Κυρ.Νίκος η Κυρ. Μαίρη ο Κυρ. Χρήστος ας μείνουν και αυτοί στην ανεργία γιατί η καφετέριες δεν έχουν δουλειά τα πρωινά ας προσθεθουν λίγοι ακόμα και τι έγινε ας δώσουμε και αυτά λίγα χρήματα που απέμειναν στην Ελλάδα στους Σουηδούς στους Γερμανούς και τους κινέζους και μετά θα δούμε πως θα πληρωθούν συντάξεις δημόσιοι υπάλληλοι και με ποιους θα κάνετε εσείς διαφήμιση γιατί αν δεν το γνωρίζεται το μονοπώλιο δεν χρειάζεται διαφήμιση ας γινουμαι λοιπόν Βουλγαρία για μισθούς πείνας αυτό μας ταιριάζει όλα για το προσωπικό συμφέρων δεν ντρεπόμαστε που θελουμε να λεγομαστε Έλληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.